the best feeling

När jag piffar mig idag så lyssnar jag på den här låten:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o[/youtube]

JO en till sak. Idag köpte jag en to-die-for jacka. Den är svart mocka och med a lot of fransar. Jag visar en bild sen när jag fixat mig. Jag hoppas det börjar regna nu så temperaturen faller ca 10 grader och jag kan ha den ikväll. Det får gärna sluta regna vid elva snåret för då ska jag ju gå hemifrån. Men som det känns just nu är det för varmt att ta på sig den till jobbet… Och jag vill väl inte svetta ner den. Men jag vill verkligen använda den. Vart är det där regnet som utlovats? Imorgon får det dock gärna vara sol för jag har planerat en beach-dag med Becca. Jag har inte sagt det till henne än men nu vet du det! Hämta mig vid 11-tiden?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!