Unnade mig

Jag blev sugen på något gott så här på kvällskvisten (egentligen var min plan en powerwalk men mitt sällskap, Wonka – bangade och jag är för lat för att gå själv) så jag sprang ner till Daglivs när det var tio minuter kvar tills stängning och plockade på mig allt jag tycker om. Mozzarellan åkte med bara för att jag älskar ost.

Sen gjorde jag en hemmagjord glass. Jag skulle ljuga om jag sa att att den smakar lika gott som gräddglass. För det gör den inte. Inte ens i närheten men den är helt okej. Och inte alls speciellt onyttig. Och såhär i sommartider vill man ju väldigt gärna vara lite smalare och jag tycker verkligen det är värt att äta denna istället för att stå och trycka (glass) i vassen i sommar.

Man behöver Kesella och bär, blanda dem i en mixer och när du häller i skålarna så droppa några omixade bär lite här och där. Sen i frysen ca en timma.

Så åt jag ''glassen'' med min favorit sked. Mina vänner känner till detta men jag är inte så säker på att alla mina läsare gör… Jag älskar nämligen fjärilar. Jag är inte besatt men jag tycker de är så himla fina. Fantastiska varelser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!