EN DEJT MED BOUDI

Killen här uppe är ni ju bekanta med. Det är min goda vän (och chef för den delen) Boudal. Jag får alltid så mycket frågor om vi träffas och om han är singel. Ni är allmänt väldigt intresserade av honom och det förstår jag. Daniel är en fantastisk kille men vi är som sagt bara vänner. Idag övertalade jag honom att ''lotta ut'' en dejt med honom. Så planen är denna. Ni skriver en kort text om er själva. Inget avancerat utan jag tänker ålder, vad ni sysslar med och vad som får er att skratta kanske? Så skickar ni även med en bild. Det är inte mer än rättvist då ni vet hur han ser ut. Eftersom att han är en sann gentleman så bjuder han självklart på dejten. Maila mig på [email protected] så vidarebifogar jag dem till honom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!