Min favorit serie

Min absoluta favoritserie är CRIMINAL MINDS. Jag sitter alltid och kollar med ett öga. Jag försöker alltid sysselsätta mig med något annat samtidigt eftersom att det skrämmer livet ur mig. Jag blir på riktigt så rädd ibland att jag stänger av ljudet och sätter på någon ''kulig'' låt. Ikväll satte jag på den här när offret sprang runt i en labyrint och kom fram till en vägg där det stod med blod ''dead end''. Ikväll handlade det om en seriemördare som de kallade för ''städare''. Han kidnappade hemlösa och torterade dem. Det var lite SAW över det hela. För skrämmande men för spännande för att inte titta. Men problemet är att jag inte bara kan gå och lägga mig efter detta. Jag sitter nämligen halvt skakis och uppjagad efter att sett ett avsnitt. Så jag måste alltid kolla på någon komediserie efteråt. Så jag inte tänker på det läskiga jag precis upplevt. Just nu kollar jag på Scrubs. Sen får det bli sova!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!