Härlig dag.

Efter att vi hängt ett tag på Niklas gård kom vi fram till att vi borde ta oss till något vatten. Johan, Andreas och Serkan följde också med. Serkan matade ankorna, Johan läste mest hela tiden och Niklas och Andreas passade på att leka hjältar när en stackars tjej inte kom upp på bryggan efter att hoppat i. Jag har även smittat alla med min lilla obsession av The Lonely island. Vi satt och lyssnade på dem i fyra timmar då sa Niklas ifrån. Hehe. Vid fem tiden promenerade jag hem till Niklas och somnade medans han var iväg och tränade. Han kom hem med chokladglass som jag åt framför en annan film och sen fick jag skjuts hem. Han skulle nämligen ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!