en tisdag i visby

Innan jag berättar om gårkvällen så måste jag fråga alla experter där ute. Varför blir mina bilder snea? I iphoto är de rättvända men när jag lägger in dem här så vrider de sig av någon anledning? Inte varit så förut. Väldigt oklart.

Igår började vi som sagt med en drink på vår balkong. Jättetrevligt. Så trevligt att vi kom 45 minuter sent till vårat bord som vi bokat på Strands Taverna… Men det gjorde inget. Det blev en sen middag istället och bilden där alla fotar något är 3L roseflaskan. Vet inte varför det blev en så rolig grej men det var jätteroligt när det hände. Var en allmänt rolig middag och kväll! Sen skulle vi ha barrunda och ta en shot på varje ställe. Vi hann med Vinäger och sen fastnade vi på Gute. Där låtsades vi att Johan fyllde år och sjöng för honom. Idag har jag inte alls mått lika bra som igår…

Klickade ni på länkarna nedan? Det är två låtar som visar hur jag mådde igår… Ganska nöjd med dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! horse racing stream live

  pba live streaming free 2023-07-07 10:45:03 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. capitalotb

  uk racing tv 2022-12-29 00:22:22 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!!

  izmir evden eve 2022-12-09 10:37:53 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Jag är nog bara van tror jag 🙂 Bara träna tröna träna.

  2011-07-15 13:09:25
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag undrar hur du orkar ha högklackat en hel utekväll/natt? Har du något bra tips eller är du bara van? 🙂

  2011-07-14 15:45:07
  Svara
 • Bytt kamera kanske? Om bilderna är snea när du får in dem i datorn och du sen vänder dem i iPhoto borde problemet vara att du tar originalbilderna till bloggen och inte de som du roterat? Vet ju som sagt inte exakt hur du brukar gå tillväga för att få bilderna ur iPhoto, men det enklaste är nog att markera de bilder du vill använda och gå till Arkiv>Exportera. Där exporterar du som JPEG i önskad kvalitet och storlek, och väljer vart du tillfälligt vill lägga bilderna (t.ex. i en mapp på skrivbordet). Lägg in bilderna från valda platsen i bloggen! Det där borde nog vem som helst klara av, så länge problemet är så enkelt som jag tror.

  2011-07-13 22:13:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!