Söndag <3

Idag görs det inte många knop… Jag varvar mellan att ligga och sola på balkongen och pilla på datan inne i huset. Den blir så varm i solen och jag är rädd att den ska bli förstörd? Känner att det inte alls vore roligt om den gav upp så här mitt i semestertider. Inte för att jag är på semester. Jag är ju här på jobb. Jobbade första kvällen igår. Då har jag varit här i 5 dagar. Halv semester då. På måndag flyttar jag in på hotell och det ska bli så himla skönt. Inte för att killarna inte är snälla… För de är de. Men ni vet.

På söndag kommer Becca och det längtar jag så mycket till att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Hon kommer ta en taxi direkt till Kallis och jag har fått strikta order på att möta upp henne prick 12.30. Jag kommer stå där med rose och Redbull sugarfree och bara vänta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!