Becca, i love u. so much.

Om mindre än tolv timmar kommer min absoluta bästaste Becca! Senaste veckan har vi varit så puttinuttiga och det har varit så mysigt. För flera år sen var vi så. Vi sov ihop kanske 5/7 nätter i veckan och gjorde allt ihop. Men sen blir man äldre och skaffar olika jobb som leder till olika relationer i livet och nu träffas vi så ofta vi kan men det är inte riktigt samma sak. Men innan hon åkte iväg till Båstad så sov vi ihop och sista dagen, när det bara var 30 minuter kvar tills hennes taxi skulle hämta henne tog jag på mig mina springskor och sprang över till henne det snabbaste jag kunde för att ge en hejdå-kram. Sen dess har vi pratat i telefon minst två gånger om dagen och minst 30 minuter per samtal. Imorse pratade vi i nästan två.

Härliga Becca:

Ser ni hur vi råkat matcha varann på samtliga bilder? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!