Söndag i Visby

Om man hör dålig musik är det ens plikt att dränka den i konversation.

Det är ett hårt arbete att göra ingenting.

Sista kvällen var vi alla lediga. Vi började med en middag på Strand där de efter en stund höjer musiken och middagen övergår till dans på stolar och bord. Ibland händer det mitt i varmrätten och det är hur kul som helst. Närmare fantastiskt än kul faktiskt. Efter några fler glas lurade Petra mig att Ida fyllde år så jag hetsade alla att dra upp henne på ett bord och så sjöng vi för henne. Fick veta efteråt att hon tydligen inte alls fyllde år. Jag tyckte det var jättekonstigt att Oscar (hennes kille) inte reagerade när jag kom flygandes ''Ida fyller år om två minuter VAD SKA VI HITTA PÃ?Ã?Ã?Ã?Ã??'' Efter Strand gick vi till Gute men varken på Gute eller efterfesten tog jag fram kameran. Så blir det ibland. Det här är det sista från Gotland för i år. Vi ses säkert nästa år, även fast jag igår sa att detta var mitt sista år. Livet asså <3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!