You can try but never stop me (this is what i've made of……….)

Min värld bara snurrar. Ingenting känns realistiskt. Jag bara är en del av den historia som redan är skriven och jag bara hänger på i denna värld där alla fyllor känns som i en tecknad film när det kommer små bubblor ur ens mun när man fyllehickar.

Men sen ringer mamma och då får man en reality chock för att man glömt en viktig sak och inatt åker jag utomlands direkt efter jobbet. Så kom jag på att min lilla resväska gått sönder och jag bara har en enorm och den vill jag ju inte ha när jag bara ska va borta i en vecka och så la jag ner planen om att åka till Vicky på Lidingö och dricka skumpa i solen. Måste sluta blunda och skratta.

Livet knackar ju på dörren.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nbSHvHbnhrE&ob=av2n[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!