Grekland

HEJ vanner. Jag ar i Grekland och har semester. Riktig semester. Jag somnar innan elva varje kvall och gar upp innan nio. Solar, badar och ater. Herregud vad jag ater. Bantat i flera mander for denna semster kanns de som. Det ar glass minst tre ganger pa formiddagen och pa eftermiddagen dricker jag rodvin och alskar livet.

Jag ar nere med Becca, Josef, Saya (Beccas systerson), Boudal och Mio. Sa det ar mycket lek och jag pendlar mellan att vara vuxen och barn. Ibland far de paminna mig om att jag faktiskt ar vuxen och igar sa jag att ''det ar sa skont for jag ar som ett barn forutom att jag far dricka alkohol och gora precis som jag vill''. Det far ju inte Mio och Saya. Pilutta dem.

Idag kopte jag forovrigt de sjukaste discoskorna. Ni far se sen. Har tyvarr inget internet pa rummet sa sitter pa det i repan och det ar inte jattetrevligt. HORS SNART! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!