Rhodos

Jag ar verkligen ledsen for att det inte gar att blogga oftare och roligare an sahar… Men nu har jag hittat ett wifi omrade sa ikvall ska ni fa en bildbomb. Jag har redan tagit 600 bilder…. Mjo… Mioa har kanske tagit 300 av dem men anda. Idag ska vi till Europas storsta vattenland, SOM JAG VANTAT??????? Ar skit peppad och kanns nastan som att jag ar mer peppad an ungarna men jag gillar ju sant… Och jag tanker inte hymla med det. Igar at vi en jatteharlig middag i stan med Millan, som ar min gamla chef fran tiden har nere. Jo jag har ju sasongat har tva somrar. Nar jag var 19 och 20. Det var har jag larde kanna Becca. Ganska exakt (nagon vecka plus minus noll) for fem ar sen. Det ar ganska harligt sa vi firade det med att aka ner en sista gang.

Nu ska jag ata en pannkaka mewd nutella till frukost.

puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!