en powernap på detta.

Det är ju inte alls bra för jag får fortfarande inte igång iphoto… Becca sa att jag får låna hennes dator till det imrogn så då hoppas jag att ni ska få smaka på bilder. Idag har vi bara tagit det superlugnt vid poolen och inte gjort så mycket mer. Jag har tex tagit två powernaps och sen lekt med ungarna. Saya har nästan lärt sig att simma. Det är så nära. Så himla nära. Han kommer några meter men sen vågar han inte mer och sätter ner fötterna men vet att om han bara fortsätter kämpa så kommer det lossna snart. Det är mysigt att se. Nu har jag precis gjort listan, för hörrni även om jag är bortrest kan ni alltid maila mig för lista. Jag gör alltid den! [email protected] för fri entre innan 00.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!