Det här med att jag tatuerat mig.

Hehe kom på att jag glömde säga att jag inte alls gjorde en tatuering. För 3 veckor sen råkade jag dansa in i Boudals cigg och fick världens brännmärke. Var på riktigt ett hål i min hand. Eftersom att jag inte ville ha ett ärr på handen så har jag haft plåster varje gång jag varit i solen (att sola på sår = ärr) men nu tänkte jag prova att måla henna över det. Så jag gjorde ett hjärta. Någon timme efteråt säger någon ''hehe tänk om färgen går in i såret och det blir en riktig tatuering''. Jag höll ju på att dö. För inte fan vill jag ha en tatuering på handen!!!! Men tacka gudarna för att det inte blev så. Idag har jag bara ett vitt hjärta på handen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!