Live from Moskva

HEJ mina sma lasare. Det har att hitta internet har ar ju som att leta efter en nal i en hostack. Jag har tur som har en kusin som har internet och vi akte hit for en snabbvisit. Annars har vi varit pa landet och fixat med jobbstuff… Sant som inte alls ar intressant att skriva om. Jag minns att for nagra ar sen fanns de hur manga internetcafeer som helst men det gor det inte alls langre. Men anatar dwet ar val som i sthlm. Jag vet tex bara ett internetcafe dar? IO. Men en annan sak som ar kul det ar Popterror som vann REDBULLBEDROOMJAM forra aret som ar i london nu och spelar in sin skiva. De har en ganska kul blogg. Kolla in den HAR.

puss da.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!