HEMMMA!!!!!!

Herregud vad skönt det är att vara hemma i Sverige. Nu ska jag inte resa på jättelänge… Imorogn ska jag upp tidigt och fixa med min internetbank som strulat och med min mobil. Ni vet ju att den vart snodd innan jag åkte och jag har alltså inget internet hemma. Nu sitter jag hos Boudal och har en minikräftis med han, Mille, Kalleryd, Vicky och Viggo. Snart kommer även Becca. Efter det ska jag dansa disco tills solen går upp. Jag har nämligen haft två festfria veckor. Hade en halvhjärtad kväll på rhodos men inte riktigt festat och bara dansat. Ni ska få höra allt om Moskva… Men inte nu. Nu ska jag dricka vodkaredbull med människor som jag tycker väldigt mycket om.

Ps. Vet ni att jag saknat er?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!