turn up the lights in here baby

HEJ: Jag lever och det har inte hänt något hemskt. Eller inte hemskare än att jag varit sjuk och legat hemma utan internet. Jag kör ju internet från min mobil hemma och eftersom att 3 strular så har jag inte fått en ny och då har jag inget internet och… Ja ni fattar. Men asså. Livet utan internet, livet utan facebook… Det är en sjuk grej ska jag säga er. Det är en blandning mellan att vilja hänga sig i sina gardiner och med tankarna att ''det faktiskt är ganska skönt''. Ikväll ska jag ut med människor som gör mig överlycklig. Kom precis hem till Micki och vi ska börja fixa oss. Hon ville låna något transparent av mig (det och öppen rygg är ju min passion i livet) så tog jag fram en skjorta och en t-shirt och upptäckte precis att jag glömt både och… Bra vän va. Så nu sitter jag här i en jättefin bh och ingen att visa den för. Eller jo Micki ser ju. Hehe. Tur att jag har henne. Trött jag blir på mig själv dock.

Vilket svammel. Men det är så här mitt liv ser ut. Nu är det faktiskt dags att landa hemma. Det är sluta på att flänga omkring. Jag har ju faktiskt ett liv att sköta här hemma (ni ser hur jag försöker intala mig själv va?!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!