sugdag

Ibland har man bara sugdagar. Jag vaknade sur. Och nu passar inget. Inget sitter bra och jag har absolut ingenting att ha på mig. Absolut ingenting och då har jag ändå så mycket kläder att det väller ut. Jag ska visa er hur mycket jag har men en annan dag. Men absolut ingenting att ha på sig. Ã?r inte det helt otroligt? Så jag har lånat av Micki. Tur att jag har henne. Annars hade jag kanske satt mig ner på golvet och börjat gråta som en snoris. Jag skulle egentligen varit på en förfest för över en timma sen men jag sitter och bara stirrar på dataskärmen och lyssnar på den här låten.

Men om två timmar är det en ny dag och jag hoppas den blir fantastisk. Ã?ndå söndag. Min favoritdag på hela veckan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!