Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vi kan bara vara dom vi är

Jag har nu i nästan en veckas tid försökt att landa. Landa här hemma. Mitt hem på kungsholmen som jag hållit kär i så många år. Men hela tiden känns det som ett hotellrum. Där jag kommer hem och slänger av mig kläderna i en hög på golvet eftersom att jag ska ju inte stanna – den känslan. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur blir man hemma i sitt egna hem igen efter två månaders sommarlov? (Jo jag har kommit fram till att jag inte haft en vuxensommar, utan jag har haft ett sommarlov.) Jag gillar ju min lägenhet och jag trivs i den men jag känner mig inte hemma längre.

Jag skulle göra allting för att spola tillbaka tiden till den här stunden. Den här bilden tog jag bland sommarens första dagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ja du… Möblera om, städa och fixa till lägenheten! Så att det luktar så där sparkling fresh and clean haha! Men det viktigaste av allt… fyll sedan på kyl/frys och skåp med MAT. Det gör jättemkt tycker jag. Och ha kanske lite rutiner att du köper hem snittblommor ngn gång per vecka. När du ändå grejar och är igång rama in nya fina bilder och minnen och placera ut!! =)

  2011-08-30 19:29:31
  Svara
 • Ja du… Möblera om, städa och fixa till lägenheten! Så att det luktar så där sparkling fresh and clean haha! Men det viktigaste av allt… fyll sedan på kyl/frys och skåp med MAT. Det gör jättemkt tycker jag. Och ha kanske lite rutiner att du köper hem snittblommor ngn gång per vecka. När du ändå grejar och är igång rama in nya fina bilder och minnen och placera ut!! =)

  2011-08-30 19:29:31
  Svara
 • Möblera om! Det är alltid kul 🙂 . Kanske köpa lite nya blommor och ställa i lägenheten 🙂 så känns det hemtrevligt 🙂 (Har iofs för mig att du brukar pynta med vackra blommor redan?). Kanske någon ny fin möbel? 🙂
  Hoppas du ”hittar tillbaka” till lägenheten 🙂
  Tack för en bra blogg!
  PUSS

  2011-08-30 16:12:56 http://sanneiz.bubbleroom.se/
  Svara
 • Möblera om! Det är alltid kul 🙂 . Kanske köpa lite nya blommor och ställa i lägenheten 🙂 så känns det hemtrevligt 🙂 (Har iofs för mig att du brukar pynta med vackra blommor redan?). Kanske någon ny fin möbel? 🙂
  Hoppas du ”hittar tillbaka” till lägenheten 🙂
  Tack för en bra blogg!
  PUSS

  2011-08-30 16:12:56 http://sanneiz.bubbleroom.se/
  Svara
 • Hej !
  Missa inte årets bästa tävling på : http://moonzanna.se/2011/august/arets-basta-tavling-en-macbook-air-i-prispo.html#comment där du kan vinna en Macbook Air 11″, klicka in och delta direkt !

  Kram
  Sanna

  2011-08-30 11:11:02 http://moonzanna.se
  Svara
 • Hej !
  Missa inte årets bästa tävling på : http://moonzanna.se/2011/august/arets-basta-tavling-en-macbook-air-i-prispo.html#comment där du kan vinna en Macbook Air 11″, klicka in och delta direkt !

  Kram
  Sanna

  2011-08-30 11:11:02 http://moonzanna.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!