Det är viktigt att drömma och sikta för högt. För hamnar man då bara till hälften är man nog nöjd ändå.

Jag hade en pretty djup diskussion med en killkompis för någon vecka sen. Där han inte trodde han skulle kunna vara kär i en och samma kvinna i hela sitt liv. Han sa att han hoppades på att hitta en sån som han skulle vara kär i men han trodde inte det var möjligt. Han trodde han skulle gifta sig tre gånger. Med tre olika kvinnor.

Jag vill också gifta mig tre gånger. Fast med samma man. Jag är en hopplös romantiker. Jag är en sån typisk tjej-tjej på det sättet. Jag kommer aldrig nöja mig något eller någon och jag hoppas, innerligt av hela mitt hjärta att jag kommer hitta en karl som kommer få mig att kikna av skratt även när jag är 80 år. Han vill jag gifta mig med först i kyrkan där vi bjuder in alla. Det ska vara ett jättebröllop. Sen köra någon spontan resa till Vegas (jättespontant när jag redan bestämt det, he he) och gifta sig där, bara vi två. Och till sist barfota på någon medelhavsstrand med blomblad och ens närmaste.

Det är min dröm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!