Make Up Store i mitt <3

Men okej. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jo, det vet jag visst. Jag vill börja med att säga:

ASSÃ? WOW!

igen. För det är verkligen vad den här showen var. Den var magisk. Det här är så nära Victoria Secret vi kommer här i Sverige. Jag hoppas verkligen att de kommer gå emot strömmen (mot alla andra Svenskamärken som hellre skulle lägga ner än att ha något glittrigt i sina kollektioner) och fortsätta så här. Ã?r efter år. Det skulle absolut vara året höjdpunkt. Nu ska man kanske inte jämföra Make Up Store med Acne eftersom de gör smink och inte kläder MEN Ã?NDÃ?.

Kolla in alla detaljer tex. Kayos skor. Det är på riktigt discobollar på skorna!

Och Maria Montazamis toffsar.

Och änglavingarna!

Och ballerinan i tåspetsskor som körde av ett litet dansnummer.

Och tjejen som kom flygandes som en ängel genom hela lokalen?

Det var så mycket detaljer och så himla genomtänkt. Tack snälla för att jag fick komma för mig träffade ni mitt i hjärtat.

Bilder av begåvade och fantastiska Mathias Nordgren, stureplan.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!