dagens me-to-you

Vet ni en sak som är underlig.. Det är att alla tjejer jag känner tycker röda läppar är jättefint. Jag tycker tex röda läppar är superporrigt. Det utstrålar verkligen… Ba kom och ta mig?

Men inga killar gillar dem. Det är sant. Det är så ofta jag får höra av mina killkompisar att de tycker det ser billigt ut. Att det ser äckligt ut osv. Ã?r inte det underligt? Men då kommer vi iof tillbaka till det här att tjejer klär sig för andra tjejer. Inte för killar som man kanske tror. För jag lovar att de inte har koll. Om du har en klänning du redan haft på dig när du träffat Han så lovar jag att du kan ha den igen. Kanske inte nästa gång men absolut efter 2-3 gånger. Känner du dig som ett kex i den så lovar jag att det utstrålar mer än om du skulle dra på dig något han inte sett dig i men du känner dig obekväm i.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!