Svar på frågor del 1!


Vilka jobb har du arbetat med i ditt liv? och vilket var det absolut roligaste eller gav dig mest livs-erfarenheter? 🙂
Absolut roligaste är ju utan tvekan att jobba för stureplansgruppen. Både Ambassadeur, Laroy och i Visby. Jag har lärt känna så otroligt mycket människor och fått göra väldigt mycket roligt. Innan nattlivet har jag jobbat som värdinna för Marlboro, jobbat på en massa olika caféer, säsongat på Rhodos, jobbat med media på bla Calle Schulmans företag Hardhat, gjort lite mindre saker för Red Bull som domare och reporter osv.

När kommer du vakna upp?
Aldrig va?

vad tycker du om ErikoDavid?
Hehe, jag känner ju David mest. Träffat Erik nångång bara. Men David gillar jag. Han har växt till sig. När jag lärde känna han för några år sen var en en liten snoris som hade bord hos mig på Laroy.

bästa sexställning?
raka eller vaxa?
Lugn nu.

Vad är dina framtids planer? 🙂
Gud vad svårt. Jag har ingen aning. Inga direkta planer… Snarare drömmar kanske.

Hur får man â??jobbaâ? med er på Amba? 🙂 Väljer du och Daniel ut t ex Ambas Ã?nglar? Väljer ni då dom ni tycker är snyggast?
Ja, det är Daniel som valt ut och frågat oss andra om råd och tips. Nästa gång vi söker kanske jag kan annonsera på bloggen. Skulle du ni vilja det?

Hej!
Kan du lista dina top 5 ställen för:
Lunch?
Mix n go på Scheelegatan på Kungsholmen
Middag?
Sturehof eller PAPA
Dricka?
Vodka-Redbull
Fördrink ställe?
OXID på Birgerjarlsgatan
Nattklubb?
Amba såklart. Ã? White.
Bloggar?
Mina vänners.

Hejhej!
Gillar din blogg men tkr bättre om när du skrev längre lite mer personliga texter! Snälla gör det igen 🙂 Annars undrar jag lite vad du jobbar med förutom nattklubb?
Jag gör inget annat än nattklubb just nu. Vad vill du veta för personligt? Det är alltid lättare när man är ledsen att skriva sånt… Men har du frågor så kan jag svara det.

Hej! Jag undrar vad som krävs för att börja jobba på amba? Vad exakt det är du arbetar med där? 🙂 och varför det är 25 års gräns och inte t.ex 21? Måste väl vara bättre drag på dem yngre? Hur är tanken bakom allt?
vore kul om du bloggar lite mer om ditt jobb, för det verkar spännande. och slutligen sista fragan, vad gör du mer än att jobba på amba? 🙂
Det finns olika klubbar med olika syften. Laroy har tex en yngre målgrupp och vi riktar oss till en äldre. Om vi skulle sänka våran ålder skulle det bli lite som att skjuta sig i foten eftersom att vi då skulle börja slåss om samma målgrupp.

hur går det med rökningen?
Sådär.

1. Känner du Bojan Markovic?
JA. Han är galen. och en av de roligaste människorna i världen.

2. Tycker du att man måste ha klackar när man går ut?
Tycker inte att man måste men jag skulle nog inte gå ut utan för jag känner mig mindre festlig då. Plus aatt jag tycker det är mycket lättare att dansa i klackar.
3. Dj:ar du?
Nej. Men jag kan väl lite.
4. Vart hittar man fina, transparenta skjortor?
Såg att H&M hade två olika inne här om dagen.

5. Hur var det att jobba på Rhodos? Ã?r sugen till nästa år (jag är 18 nu, 19 nästa år) 🙂
JA KÃ?R! Sök på Grabbarna grus och hälsa från mig. Du kommer älska det. Jag hade time of my life och du kommer aldrig att ångra dig!

snyggaste klädes plagget för tjejer/killar?
Jag gillar transparenta linnen och linnen med öppen rygg på mig själv och killar i vita skjortor är väldigt fint.

Hur lång är du?
172cm.
Hur håller du en sån snygg form på din kropp? (du har en grymt snygg kropp)
Hehe jag vettefan. Jag har fan gått upp nästan fem kilo den här sommaren… Men i vanliga fall så brukar jag hoppa alla kolhydrater och socker på vardagarna. På söndagarna får man äta vad man vill plus på semestern. Man får aldrig begränsa sig när man är på semester. Man är ju där för att njuta. Visst?
Hur kommer det sig att du arbetar med det du gör idag?
Genom kontakter.
Vad pluggade du i gymnasiet? Har du pluggat någon annan utbildning efter gymnasiet t.ex som högskola/universitet?
I gymnasiet pluggade jag Media. Sen har jag inte pluggat något mer.
Vad vill du helst syssla med i framtiden ?
Jag vill jobba med media. Helst av allt vill jag väl vara programledare. Men innan det bakom kameran i några år.

Vilka är Erik och Jeppe? Ã?r det Jesper Olsen? Varför saknar du dom? Hör dom inte av sig nu när dom har flickvänner? Trodde du kände deras tjejer.. ?
Jo jag känner deras tjejer men de är inte mina nära vänner liksom. Ja jag saknar dem… Men det blir väl så när man skaffar partner antar jag. Men det är tråkigt att de inte hör av sig och så lika mycket. Men det är både förståligt och tråkigt. På samma sätt som jag kanske inte hör av mig lika mycket som förut. Om jag kanske ringde Erik 3-4 gånger om dagen förut gör jag ju inte det längre. Hade väl varit konstigt? För ibland ringer man ju bara för att. Inte för att man vill något mer än att berätta att man precis köpt nya skor tex…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!