Svar på frågorna del 2!Visst känner du Vicky bra? Victor Eriksson? 🙂 Har han gjort slut med Lisa Sjösten? Hon skriver ingenting om honom i sin blogg längre. Har frågat Henne men hon svarar inte.
Jag känner Vicky as bra! Han är en fantastisk kille.

Hur gör man för att börja umgås med dig? 🙂
Ã?r jävligt skön.

Ã?r det din äkta hår färg?
Jag har lite råttfärgat hår. Blonda färgar jag.
Vilka resmål har du besökt? och vilket var bäst utav dem?
Hmm.. Massor. Jag gillar verkligen Italien. Men Thailand kommer alltid att ligga mig väldigt varmt om hjärtat då jag var med om Tsunamin.
Har du någon planerad resa som du ska dra på under hösten/vintern?
Jag kommer som vanligt åka till Thailand. Det har jag gjort varje år och lovat mig själv att göra det resten av mitt liv som ett tack till Thailändarna efter all hjälp efter tsunamin. Men jag vill åka något mer. Mamma ska till Hawaii.. Så kanske hakar på det i sista sekund. Eller något annat. Jag gillar inte att planera. Eller jag gillar att vara spontan. Har jag råd och någon föreslår något är jag först på att följa med.

Hur var det att jobba på Rhodos? Vad exakt var det du jobbade med där? Rekommenderar du fler att göra samma sak?
JA. Ã?K! Bästa jag gjort. Jag jobbade som servis och inkastare. Det är absolut inga pengar så räkna itne med det men det är jätte roligt att göra som 18-19 åring.
Vad tycker du att jag som 18 åring ska göra här näst i livet, för att få uppleva och studera?
Ã?k utomlands innan du binder dig till något här hemma. Plugga utomlands om det lockar. Va inte rädd för att åka själv. Men mitt största tips är att resa! Ruttna inte här hemma, du kommer ångra dig resten av ditt liv.

vad jobbar du med på dagarna? eller kör du bara amba? 🙂
Jag jobbar med Amba om dagarna.

Vad är dina bästa sex tips? Vilken är din favorit låt som du lyssnar på när du känner dig deppig? Vilken är din favorit film? Och vad är ditt motto här i livet?
– Mitt mott hät i livet är ''blunda och skratta''. Man kan aldrig skratta för mycket och finns det inget härligare än att skratta?!
– Bästa sextips är sexiga underkläder.
– Jag brukar lyssna på den här, eller den här eller den här låten.
– Min favoritfilm är Never say never och Notebook

Hur fångar du en kille? Tips? Ska man vara svår?
Ja klart man ska va svår… Eller snarare kanske lite mystisk. Det är alltid skrämmande om någon vräker ur sig allt efter en träff. Så ska man va gullig… Och skön. Det är väl kanske viktigaste. Flörta lite tror jag är viktigt. Du vet hålla kvar blicken lite extra länga om man inte fått någon kontakt än.

Kan man fortfarande skriva upp sig för fritt inträde på ambassadeur hos dig?
JAPP. Maila mig som vanligt på [email protected] och glöm inte att skriva vilken DAG det gäller i ämnesraden. Alltså FREDAG eller LÃ?RDAG. Skriv inte ''osa amba'' eller liknandes.

Ã?r du en Caitlin eller Victoria?
Jag vet inte….. VAD TYCKER DU?!

Dina bästa dating tips?
Va dig själv. Skratta mycket. Ta bara på dig något du känner dig bekväm i. Sen är det okej att ta ett glas vin innan om du känner att du är nervös… Bestäm gärna träff på något ställe där det är mycket rörelse och ljud så att om det skulle bli tyst kommer det inte kännas lika jobbigt. Sen gör det faktiskt inget om det blir lite tyst. Det är jobbigt om man är med någon som aldrig slutar pladdra.

Hej1 hur lång är egentligen Becca? Hon ser skitlång ut på alla bilder! haha 😀 kram!
ha ha ha. Jag komemr itne ihåg men hon sa fan det här om dagen. 180 tror jag? Har jag fel becca???

Hej Dasha !
Tycker att din blogg är grym och att du verkar vara en sån härlig tjej!

Vart ser du dig själv om 10 år ?
Om tio år är jag 35……… Så förhoppningsvis har jag en mysig lägenhet i närheten av Forni och Becca, (precis som nu) en ring på fingret, en fantastisk man som avgudar mig, (och jag dör för) och förmodligen en snoris? Eller en snoris på väg?
Vilka är dina favoritserier?
Gossip girl och Greys Anatomy.
Hur spenderar du helst dina söndagar?
Med tacos och massa kompisar i mjukiskläder.

Har du något tips hur man får sitt â??vi ses bara när vi är fullaâ? ragg att bli något mer ?
Föreslå att göra något dagen efter när ni vaknat. Styr upp typ TACOS. Bangar han det så är han förmodligen inte intresserad av något annat än att bara träffa dig på fyllan. Tyvärr…

dejtar du någon?
Nej. Jag dejtar flera. HA. Skoja. Nej det gör jag inte.
vad tycker du om krogbranschen? ytlig? är det inte mycket att man bara ska känna och hänga med rätt folk? finns det någon äkta vänskap att hämta?
Det finns hur mycket äkta vänskap att hitta som helst. Glöm aldrig att allting blir exakt det man gör det till. Väljer du att ha dem som ytliga vänner så blir de det. Men de är ju fortfarande människor. Jag har lärt känna massa fantastiska vänner genom ''krogbranschen''.

är du dryg mot folk som inte är â??rätt folkâ? om du förstår vad jag menar?
Absolut inte. Kramas och pussas alltid med bloggläsare tex. Jag blir alltid jätteglad när ni kommer fram. Så länge ni är trevliga mot mig…

du klär dig skitsnyggt, så kan du inte göra â??dagensâ? lite oftare
SJÃ?LVKLART!

Skulle inte du kunna komma ner till Malmö och festa med mig/oss? Vi står för logi /resa och /mat. Vore asgöddigt! 🙂
Hehe känns läskigt.

vilka var det du var utomlands med senast? 🙂 var det hannah graffs barn?
Jag var där med Becca, Josef, Beccas systerson Saya, Boudal och Boudals son Mio. Som även är Hannahs son.

Hur går man till väga om man vill ha ett liknande jobb som du har på Amba? Puss!
Man lär känna jävligt mycket folk och hoppas på att någon upptäcker hur härlig man är och erbjuder en ett jobb.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!