Jag är så mycket bättre i fantasin. Men jag vet den får man inte leva i.

Saker som hänt sist jag uppdaterade i punktform:

– Ã?kt ut till Täby och lunchat med mamma och hennes kompis. <3. Typ det trevligaste jag gjort på så länge.

– Jag somnade framför Svenska Hollywood fruar och vaknade av att mitt brandlarm som gjorde mina öron illa. Jag flög upp och tog fram en pall men kom knappt åt den först men efter några sekunder då jag samlade mig själv fick jag ner helvetet. Kollade mig omkring och upptäckte att hela lägenheten faktiskt var rökfylld. Ã?ppnade balkong och fönster. Mitt ljus för (400kr?!) hade gjort det. Hur fan kan det hända? Tur att Isa var hemma hos mig också… Mindre läskigt.

– Kunde inte somna pga snor och huvudvärk. Vred mig i sängen till 01 och gick då upp och satte på en film på datorn och tänkte jag skulle somna till den. Stängde av den vid 04 och somnade väl nån gång efter det.

– Vaknade vid 10 idag och kände AJJJJJ MIN KROPP. Först pga träningsvärk och sen pga snor som gjorde att mitt huvud kändes väldigt som ett blowlingklot. Inte alls trevligt. Just nu tänker jag bara på snor snor snor snor snor och därför inte så sugen på mat. Men är ju hungrig men inte sugen. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det…. Ligger i sängen i förstora mjukiskläder och fantiserar om att någon kommer hit med kycklingsoppa. Kan tänka mig någon annan soppa. Men fantiserar mest över vem som kommer.

– Försöker även få tag på Forni för är lite orolig pga en grej men antar hon fortfarande är uppe i luften (på väg hem från London).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. horse race live

  newsmax live streaming 2023-07-15 05:25:21 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more.

  izmir nakliyat 2022-12-09 09:53:54 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Krya!

  2011-09-21 14:21:36 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Krya!

  2011-09-21 14:21:36 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Haha men gud vad obehagligt att vakna till brand alarmet 😮 tur att ingenting allvarligt hände. Nu i efter hand får du väl skratta lite lätt åt det.
  Skulle inte du kunna visa hur din lägenhet ser ut? 🙂 vore jättekul. Man har ju fått se hur det ser ut på ett ungefär när man kollat in bakgrunden på bilder som du tagit och det ser ju bara ut att vara en sådan lägenhet som är ”to die for” så att säga, hihi.

  2011-09-20 20:51:08
  Svara
 • Haha men gud vad obehagligt att vakna till brand alarmet 😮 tur att ingenting allvarligt hände. Nu i efter hand får du väl skratta lite lätt åt det.
  Skulle inte du kunna visa hur din lägenhet ser ut? 🙂 vore jättekul. Man har ju fått se hur det ser ut på ett ungefär när man kollat in bakgrunden på bilder som du tagit och det ser ju bara ut att vara en sådan lägenhet som är ”to die for” så att säga, hihi.

  2011-09-20 20:51:08
  Svara
 • följa varann via bloglovin ?:)
  kram

  2011-09-20 17:51:39 http://iiiden.blogg.se
  Svara
 • följa varann via bloglovin ?:)
  kram

  2011-09-20 17:51:39 http://iiiden.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!