Min fantastiska vän Becca är det mysigaste och roligaste och härligaste och kuligaste jag vet

Det här är så roligt. För Becca drar aldrig några grova eller snuskiga skämt (inte för att hon är pryd eller tråkig men det är bara inte riktigt hennes grej). Men det är precis vad hon gjorde alldeles nyss. Om mig. Och jag bara gapade? Sen började vi skratta hysteriskt och jag klämmer ut:

”Men guuuud Becca! Det här skämtet va inte likt dig?!”

Hon: ”Jag veeeeet. Hahhaha”

Jag: ”Du borde skämmas!!!” (jag skojar såklart)

Hon (helt röd i ansiktet och håller för ansiktet med händerna): ”Hahah sluuuuta! Det är ju det jag gör!”

Jag: ”Hahah måste ta en bild!!! Har ett sånt bra blogginlägg på gång!!!”

*klick*

Hon: ”Neeej du får inte blogga om det här!!”

20110928-004608.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!