You got the love

Ikväll har jag varit hemma hos Forni och catchat up. Hon har varit i Paris i en hel vecka och som ni förstår har det hänt ''så himla mycket'', så vi måste ta en middag och prata igenom allt. Vilket vi gjorde. Som tex om alla dessa män i våra liv och alla tjejkompisar som beter sig konstigt och vad hon shoppat i the city of fucking love och det senaste i bloggvärlden. Ja, så här ser de flesta av våra kvällar ut. Men det blir extremt när vi inte setts på några dagar. Så jag lagade spagetti köttfärsås och berättade om allt mitt och sen satte vi oss ner och då var det hennes tur och då pratade hon så mycket att jag var helt färdig med min mat och så sa jag ''tycker du att du pratar mycket eller?'' och hon kollade ner på sin mat som hon inte hade rört. Så skrattade vi. För vet ni vad det är? Det är kärlek.

Sen kollade vi på Greys Anatomy som gick på femman och jag hade redan sett det avsnittet så frågade hon mig något så skulle jag förklara vad som hänt för hon hade missat avsnittet innan. Så råkade jag avslöja något som inte hade hänt än fast jag trodde det… Då vart det tyst och Michaela vart lite sur på mig. Men sen twittrade jag det (heter Dondasha där) och då började hon skratta och så var det kärlek igen.

Någon timma senare berättade jag (typ det sjukaste ever) att häromdagen hade jag sett ett Sex and the City avsnitt som jag aldrig hade sett förut. Så konstaterade vi: LYCKAN I DET?! När jag kom hem så började jag googla olika SATC-klipp och kom över det här. Det är den sista scenen i sista säsongen. Det är så mycket kärlek och så mycket lycka i det här klippet så jag fick tårar i ögonen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aqqcinc4xWE&feature=related[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!