Götlabooorg

Hej vänner. Ledsen för radiotystnaden… Men som ni förstår blev det inte så mycket sova på tåget så det första jag gjorde när jag kom fram till Göteborg var att sova. Sen gick vi ner och åt middag på ett skit ställe. Jag älskar ju verkligen att äta. Jag älskar mat. Men jag hatar att äta bara för att äta. För att man är dödshungrig tex som i detta fall. Så vi tog bara första bästa. Och jag åt 4-5 skedar av min ''oxfilepasta''. Sen köpte vi massa godis och skulle kolla film. Men båda somna innan vi ens satt på filmen och sov till ca 23… Sen låg vi och pratade gamla minnen (Ã?r och hälsar på en kompis jag känt lika länge som Becca, träffades också på Rhodos, fast året innan Becca). Hur han en gång skrämde upp mig så jag började gråta????? Detta minns iof inte jag, men tydligen han. Jag minns när vi hade världens bråk efter ett skumparty. Vi skulle städa och han drack drink och jag lacka. Hehe.

Nu ska vi ut på en promenad. Puss hörrni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!