did i miss out on you?

Det bästa med min umgängeskrets det är att vi är så himla bra på att hänga villkorslöst. Vi behöver aldrig bestämma att vi måste göra något. Vi möts upp och bara är. Idag hade vi måndagsmöte/träning/skvaller session från helgen som gått på SATS. Men på vägen dit sprang jag in i Forni som hade varit ute på en PW med Marith. Hon ville inte följa med och träna men hon sa att om vi ville komma ner på en kopp te efteråt var vi välkomna. Väl hemma hos henne diskuterade vi allt från chefer till killar, som vanligt. Då Micki droppar årets jävla citat.

Jag satte handen på mitt hjärta och sa att det kändes som om hon precis hade plockat ut mitt hjärta och örfilat mig med det. Sen sa jag att hon genast skulle ta upp datorn och skriva ner det för att maila mig.

Här har ni årets sjukaste meningar levererat av Michaela (my fucking everything) Forni:

''Det där är en typisk hjärta/hjärna-situation. Antingen så följer du hjärtat och slänger dig in i det du vill ha eller så använder du hjärnan och håller dig borta från någonting du alltid kommer att vilja ha men vet aldrig är bra.''

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!