Ni frågade om mina skönhetsfavoriter:

Ni har frågat och undrat om vilka produkter jag använder. Så jag tänkte att jag skulle berätta för er under tisdagen. Dessa är först ut:

Fotkräm (ni tar väl hand om era fossingar även vintertid?) från Burt's Bees. Använder även deras Deep Cleansing Creme. Den står alltid i duschen och använder den ca 2-3 gånger i veckan. Den här beställningen slängde jag även in två läppsyl. Burt's Beefs produkter är gjorde på bivax och naturliga produkter vilket känns väldigt cleant.

Så beställde jag även en lotaion, deras fantastiska liplumper och highlighter (vissa dagar fattar jag inte hur jag förr kunde gå utanför dörren utan en highlighter! Ã?rets produkt!) från DUWOP. De finns att köpa på de flesta Kick's eller på deras hemsida HÃ?R.

Burt's Bees hemsida hittar ni HÃ?R.

20111108-021218.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!