Skönhetsfavoriter del 4

Så här luktar jag. Har alltid Victoria Secrets LOVESPELL i väskan. Men blandar med Paris Hiltons doft ''Heiress'' innan jag går hemifrån. Jag vet att det är en fjortisdoft men jag har använt den sen jag var fjortis och vägrar byta. Den luktar bubbelgum och jag älskar den än idag.

20111108-214528.jpg

Eftersom jag har fettigt hår missbrukar jag torrshampoo. Annars skulle jag fått tvätta det varje dag. Och det vet vi ju alla hur bra det är… Men jag använder KISBYS för hårbotten. Sen kör jag SACHAJUANS på längderna. Och i luggen. Den gör håret tjockare på något sätt. Men dessa två är en bra kombo. KISBYS finns på välsorterade parfymerier (jag köper min i Sturegallerian, vet faktiskt ingen annanstans den säljs) och SACHAJUAN köper jag på apoteket.

20111108-214535.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!