Skönhetsfavoriter del 5 (OBS sista!)

Jag har även sen jag var ganska liten använt mig av samma mascara. Den kommer från Chanel och är ganska dyr. MEN. Det är värt det. Det är värt den där extra hundralappen för den är fantastisk. Den räcker by far mycket längre än de billiga mascarorna. Det har varit Chanel med ''lilla borsten'' men tyvärr har de tagit den ur produktion. Så jag har testat mig fram bland Chanels utbud. Men nu köpta jag denna och DEN VAR AMAZING. Detta är den som de ersatt den ''med lilla borsten''. Den gör både fransarna längre och tjockare. Finns i alla butiker som säljer Chanelsmink. Kostar dryga 340:- men som sagt, det är det värt.

20111108-215353.jpg

Tyvärr vet jag inte vart man köper denna kräm för jag har fått den skickad till mig men den är fantastisk. Den är gjord på naturliga ämnen (som jag älskar). Den drar åt och jämnar ut och fyller ut där den ska. Det känns som om jag kommit ut från en ansiktsbehandling varje gång jag smetat på den.

20111108-215426.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!