Snott lista från Kristin Zwetterlund

Länk till henne HÃ?R.

Favorit…

plagg: Michaelas Acne skinnbyxor som hänger i min garderob oftare än i hennes. Förlåt love <3

låt: den här (där bla mitt favoritcitat kommer ifrån; ''Blundade och skrattade). eller den här. Ã?LSKAR B.I.G. Men sen älskar jag verkligen Love the way you lie. Och We found love. Svårt att välja en som ni förstår.

fik: Kaffekoppen i Gamla stan.

klubb: Ambassadeur.

artist: Justin Bieber

vän: Ah men det går inte att svara på. Jag har inte EN favorit.

man: Pass.

kvinna: Mammi.

djur: Hund och Häst.

inredning: I min nästa lägenhet ska allting va vitt vitt vitt. Tänker lite lantkänsla möter järn osv.

Jag hatar: smärta. att vänta. att frysa. orättvisa. när det gör ont i hjärtat.

Jag älskar: alla människor i mitt liv som får mig att skratta. ATT SKRATTA överhuvudtaget. att äta. dansa. köpa fina saker. mina hundar. fina bilder/citat (kan snöa in mig på såna hemsidor i timmar). laga mat. SOLEN. Fina underkläder. Snittblommor.

Jag kan dö för: allt. om ni skulle tro på allt jag sa. Alltså, säger ca 10 ggr om dagen ''Ã?åå herregud nu dör jag''. Tex om ens stay ups går sönder innan man ens gått hemifrån. Eller om han med det stora h:et inte svarade på ett sms. Men om jag ska va ärlig så dör jag typ för mina människor. Ni vet de som betyder allt. De skulle jag hoppa framför en buss för utan att tveka.

Jag trodde aldrig: att livet skulle se ut som det gör idag.

Jag vill tro tror på: på evig kärlek.

Jag hoppas: På en Chanelväska av tomten.

Svart/vit
Bio/Hemmakväll i soffan
Fisk/kött
Bohemiskt/ljust o fräscht
alkohol/alkoholfritt
kladdkaka/morotskaka

Bästa…


ligget: Hemlis. Men inge chocking. Det är ju uppenbart någon man haft det väldigt mycket med och verkligen älskat osv.

festivalen: peace&love

bilden: Förmodligen den här på mig och Becca. Det är för att det ligger så mycket kärlek bakom den. Vi hade en sån fantastisk vecka ihop. Vi skrattade så mycket som jag förmodligen aldrig gjort och aldrig kommer göra under en så kort period. Det är svårt att beskriva men en kväll skulle vi gå från Gute till hennes hotell vilket i vanliga fall är en promenad på max tio minuter. Det tog oss 1 1/2 timme pga att vi var tvungna att stanna till bakom varje hörn för att hålla oss om magen för att vi skrattade så mycket. Och dansade. Hade den här låten på repeat hela veckan.


tidningsomslaget: Men gud ingen aning. Gillar det på Micki när hon tittar fram ur en påse som omslag för Nöjesguiden.

skivan: Justin Bieber såklart.

lägenheten: Min kompis Mackan har en helt amazing lägenhet.

julen: Ingen.

sommaren: Utan tvekan den som precis var.

resan: Kan nog inte välja en…

När jag var 16 ville jag: Vara 18 så jag kunde börja gå på krogen.

När jag var 20 hade jag precis: Börjat jobba för Stureplansgruppen.

När jag var 10 fick jag: Svåraste frågan ever?

När jag var 25 åkte jag: Till Rimini och firade min födelsedag med Micki och hennes Italienska släkt. Fick det i B-day present av henne. <3

När jag var 30 ville jag: Ã?r inte det än ju.

Jag kommer aldrig: Att nöja mig med något som inte är hundra.

Jag kommer alltid: att göra allt för mina människor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!