Att höra och inte bara lyssna

Jag önskar att ni hörde låtar på samma sätt som jag gör. Jag vet att det inte är så, tyvärr… Jag dras aldrig till melodierna eller några speciella toner. Jag lyssnar enbart på texten.

Jag dejtade en Dj förut och vi brukade sätta på olika låtar som vi tyckte väldigt mycket om och berätta för varandra vad vi hörde i dem. Det är ganska otroligt för han lyssnade bara på takten och om det var ''untz untz'' eller ''untzuntzuntz''. Medans jag försökte förklara hur jag kände när den sjöng just ''de där'' orden.

Jag kan avguda en låt pga en endaste mening i den. Om den träffar mig rakt i hjärtat är jag såld. Min senaste obsession är den här låten. Jag hörde den på hennes audition och längtade tills man skulle få höra hela låten. När jag fick höra att Idoldeltagarna (följer inte Idol i år) skulle få välja vilken låt de ville samt för första gången i Idols historia få uppträda med en låt som de sjungit på någon av deras auditions så hoppads jag av hela mitt hjärta att Moa Lignell skulle spela denna. Så förra fredagen satt jag bänkad framför Idol och när hon spelade den satt jag bara och log. Så kom meningen som fick mig att fasta för hela låten:

– ''My heart was freaking out when i held ya''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JXVoxiXHFzM[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!