Tycker ni jag haka upp mig på en pose igår?

Varje år får jag frågor om min päls. Jag vet att den är världens finaste och helt perfekt med sin fina fluffiga luva. Tyvärr har jag köpt den i Ryssland så den finns inte i Sverige.

Igår så sminkade Petris mig. Ã?lskar när hon gör det. Känner mig alltid så snygg då. Alla vet ju hur mycket Petra älskar smink. Hon är experternas expert. Man känner sig som ett konstverk när hon är färdig. Igår satte hon på lösögonfransar också. I början på kvällen kände jag mig som en docka men efter några drinkar gick jag in i en roll och då passade de perfekt.

Hann inte äta middag igår så det fick bli ett paket kalkon från Hemköp innan förfesten:

20111112-185151.jpg

20111112-185201.jpg

Hur härlig är den här sista bilden? Fullkomligt älskar den. Det är min nya bakgrundsbild på mobilen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!