När det blir kortslutning i hjärnan

Vet ni andra saker jag inte gillar. När jag bestämt mig för att inte gilla en människa av någon anledning. Att den gjort bort sig inför mig är ett exempel… Eller en gång fick jag höra att en tjej hade sagt att hon väldigt gärna ville vara kompis med oss. Eller om man krigar på samma kille. Då blir jag lite skrämd. Håller mig på avstånd från såna människor. Jag hälsar och är trevlig när man ses men inte mer. Men sen kanske det kommer tillfälle och man tvingas att umgås med den här människan och då visar det sig att den människan är jävligt skön och rolig och vettig och då blir det kortslutning i mitt huvud. När jag inte vill vara kompis med denna människa men så går jag därifrån och så känner jag att jag gillade den. När man går därifrån med härlig energi och känner ''asså wow''.

Fan. Vill inte känna så.

Känner mig väldigt barnslig när jag läser igenom texten jag precis skrivit. Men vet ni att det är exakt så jag känner. Jag är kanske bortskämd med att ha den lyxen att ha väldigt många nära vänner. Så pass många att jag ärligt inte har tid till att träffa alla som jag faktiskt vill träffa. Men det är så här jag känner. Människor som är för på och verkligen vill vara min kompis skrämmer mig. Så tänker jag, varför vill hon så gärna umgås med mig? Vad har jag som hon vill åt?

Ã?r det koko? Kanske.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!