fix me.

Nu kanske ni undrar varför det kom upp bilder på dessa muskler och det ska jag säga er. De tillhör PT-Martin. Minns ni honom? Som jag tränade med innan sommaren? Han som gjorde att jag såg ut såhär:

Längtar tills mina nyckelben står ut igen. Helst av allt skulle jag vilja att höftbena stod ut också. Finaste jag vet. Ja ja, ni får säga vad ni vill om mig nu. Men jag tycker det är fint. Nu ska jag ju inte bli ohälsosam. Jag ska ju tvärtom bli väldigt hälsosam. Som jag lever nu funkar ju inte. Man kan faktiskt inte äta vad man vill och skylla på att ''man får unna sig'' och sen bli ledsen för att jag inte får igen dragkedjan på min favoritklänning. Förstår ni vad jag menar? Det borde ni. Jag känner ju er. Ni är ett gäng vettiga människor som hänger omkring här. Puss och önska mig lycka till nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!