Nu kan man lägga till designer på CV:t

Jag tänkte att jag inte skulle va som alla andra bloggare som skriver om olika spännade möten de ska på men som är hemliga, för ni blir ju så sura då.

Men nu får jag berätta! Jag ska designa en jumpsuit för Ziperall. Jag kan ju tyvärr inte berätta hur den ser ut än… Men ni som känner mig och följt bloggen kan nog gissa.

Jag var där i onsdags och gjorde första skissen. Sen ska det skickas iväg och så väntar jag på att den ska komma tillbaka, förhoppningsvis ser den ut exakt som den gör i min fantasi – perfekt. Annars får man göra någon ändring och skicka tillbaka. De kommer säljas på deras hemsida! Jag säger såklart till när, men om allt går som det ska så inom några veckor.

Sen är det en annan pretty stor grej till som har med det här projektet att göra men det får jag inte avslöja än pga inte skrivit kontrakt. Men lovar att ni kommer va först med att få veta det!

20111118-172255.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!