Det här med kostschema och träningen

Jag har fått en del frågor ang min träning och min kost som jag fått personligt utformat av Pt-Martin. Kostschemat kan jag ju inte lägga ut för det betalar man Martin pengar för. Det går ju inte förstår ni väl… Han är inte bara en Pt han är även utbildad kostrådgivare (och naprapat!). Så vill ni bli fit (eller bara få en spark i baken) kan jag starkt rekommendera Martin!

En lördag så checkade vi in på Ciao Ciao (pizzeria), på facebook så fick jag ett sms några minuter senare ''Skicka mms på din mat''. Som tur var så hade jag beställt en sallad. Men ni fattar. Det är skönt att ha någon som kickar igång en. När man väl är inne i träningen och kosten så är det inte alls lika jobbigt. Det tunga är ju att börja. Därför är det väldigt värt att lägga pengar på en Pt. Ã?ven om man kanske inte har råd att träna med en 2-3 gånger i veckan så är det fortfarande värt att göra det en gång i veckan.

Kan förklara lite hur en vanlig träningsvecka ser ut för mig:

Måndag: Träna kondition på SATS. Powerwalk 1 tim.

Tisdag: Träning överkropp med Martin. Powerwalk 1 tim.

Onsdag: Powerwalk 1 tim x 2.

Torsdag: Träning med Martin underkropp. Powerwalk 1 tim.

Fredag: Powerwalk 2 tim.

Lördag: Vila

Söndag: Vila. (eventuellt promenad på ca 1-2 tim)


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!