Mål

Ska skriva ut den här bilden på jobbet och sätta på kylskåpet hemma. Så varje gång jag tänker öppna det för att trycka något jag inte borde ska jag tänka att jag vill ju se ut SÃ?HÃ?R. Och då får man unna sig en dag i veckan (min är söndagar).

Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs Obs nu att jag inte menar att jag ska svälta mig eller dylikt. Men jag har aldrig vägt så mycket som jag gör nu pga ätit glass ca 3 gånger om dagen. Och det är inte nyttigt någonstans. Det är viktigt att man gör allting med motto. Att man äter regelbundet och hälsosamt. Röra på sig är hälsosamt. Men inte överdrivet.

Jag ska bli FIT. Sen ska jag hitta en karl att bli tjock med.

Skoja.

Inte.

Jo.

Lite kanske.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!