Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Allt blir vad man gör det till

Jag tycker man ofta hör folk klaga över söndagarna och måndagarna. Men gör ni något åt det/dem?

Min absoluta favoritdag på hela veckan är söndagar. Då ses vi alltid på något så töntigt som ''söndagsmys''. Ja, vi kallar det faktiskt för det. ''Vem har vi söndagsmys hos'' osv, säger vi. Istället för att ligga hemma och ha ångest för det där fyllesmset man inte borde skickat ligger vi i en stor ormgrop och skrattar åt varandras dumheter. Eller gråter till en romantisk komedi. Eller analyserar killar. Men vi gör det ihop och ni ska bara veta hur befriande det är.

Idag smsade jag Michaela och frågade om hon inte ville äta middag med mig och dricka ett glas rödvin. Pang. Fantastisk söndag OCH måndag helt plötsligt.

Kom ihåg att allting blir alltid vad man gör det till och vad man har för inställning. Plus att man orkar mer än vad man tror. Så ligg inte hemma och slicka dina sår ensam utan gå hem till din bästis och umgås.

20111128-225803.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så sant så 🙂

  2011-11-30 13:14:30 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Så sant så 🙂

  2011-11-30 13:14:30 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Hej!

  Jag tycker likadant som du det är mysigt med söndagar o måndagar när jag mår bra i mig själv så trivs jag med alla veckans dagar och även oavsett vad det är för väder..(det är så många som alltid klagar på vädret, vilket oftast är så onödigt att göra för det egentligen handlar om att man har nåt i livet som man inte mår bra av)

  så sant det handlar om inställning=)Självklart har alla sina dåliga dagar..men om man har sina dåliga dagar varje dag i flera veckor i rad..då måste man ändra något i sitt liv för att hitta den mysiga vardagen och trivsamma livet som man mår bra av igen. Man ska lyssna på sitt magkänsla vad mår man bra av och vad mår man inte av=)

  Kramis på dig Fina Dasha!
  Ha en mycket bra dag och vecka! =)

  2011-11-29 10:59:44
  Svara
 • Hej!

  Jag tycker likadant som du det är mysigt med söndagar o måndagar när jag mår bra i mig själv så trivs jag med alla veckans dagar och även oavsett vad det är för väder..(det är så många som alltid klagar på vädret, vilket oftast är så onödigt att göra för det egentligen handlar om att man har nåt i livet som man inte mår bra av)

  så sant det handlar om inställning=)Självklart har alla sina dåliga dagar..men om man har sina dåliga dagar varje dag i flera veckor i rad..då måste man ändra något i sitt liv för att hitta den mysiga vardagen och trivsamma livet som man mår bra av igen. Man ska lyssna på sitt magkänsla vad mår man bra av och vad mår man inte av=)

  Kramis på dig Fina Dasha!
  Ha en mycket bra dag och vecka! =)

  2011-11-29 10:59:44
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!