Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

1 tim pw CHECK

20111206-102001.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dasha, jag har ett problem som ger mig magsår snart, älskar min pojkvän över allt annat, vi har varit ett par i lite mer än 4 år och vi är sambos. Problemet ligger i hans familj! Jag försöker och försöker och försöker, min dröm har alltid varit att få en stor kärleksfull och varm familj, något jag själv aldrig haft. Hans familj är tvärtom. Jag hittar ingenting hos dom som är positivt, jag vill inte ha dom i mitt liv, jag försöker förtränga det och ge dom en ny chans varje gång vi ses men det går inte, jag kan inte ha dessa människorna i mitt framtida liv med honom. För ett liv med honom betyder automatiskt att jag måste umgås med hans hemskt otrevliga och kalla familj, men jag klarar det inte och det gör mig så olycklig. Har du något expertråd att ge mig? Du brukar alltid ha något klokt att säga!

    2011-12-06 12:36:12
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind