Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

1 tim pw CHECK

20111206-102001.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dasha, jag har ett problem som ger mig magsår snart, älskar min pojkvän över allt annat, vi har varit ett par i lite mer än 4 år och vi är sambos. Problemet ligger i hans familj! Jag försöker och försöker och försöker, min dröm har alltid varit att få en stor kärleksfull och varm familj, något jag själv aldrig haft. Hans familj är tvärtom. Jag hittar ingenting hos dom som är positivt, jag vill inte ha dom i mitt liv, jag försöker förtränga det och ge dom en ny chans varje gång vi ses men det går inte, jag kan inte ha dessa människorna i mitt framtida liv med honom. För ett liv med honom betyder automatiskt att jag måste umgås med hans hemskt otrevliga och kalla familj, men jag klarar det inte och det gör mig så olycklig. Har du något expertråd att ge mig? Du brukar alltid ha något klokt att säga!

    2011-12-06 12:36:12
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind