Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

1 tim pw CHECK

20111206-102001.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dasha, jag har ett problem som ger mig magsår snart, älskar min pojkvän över allt annat, vi har varit ett par i lite mer än 4 år och vi är sambos. Problemet ligger i hans familj! Jag försöker och försöker och försöker, min dröm har alltid varit att få en stor kärleksfull och varm familj, något jag själv aldrig haft. Hans familj är tvärtom. Jag hittar ingenting hos dom som är positivt, jag vill inte ha dom i mitt liv, jag försöker förtränga det och ge dom en ny chans varje gång vi ses men det går inte, jag kan inte ha dessa människorna i mitt framtida liv med honom. För ett liv med honom betyder automatiskt att jag måste umgås med hans hemskt otrevliga och kalla familj, men jag klarar det inte och det gör mig så olycklig. Har du något expertråd att ge mig? Du brukar alltid ha något klokt att säga!

    2011-12-06 12:36:12
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson