Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en bild om dagen

Jag gör som Forni och kör en copy på Pascals idé här och tänker att jag varje dag i december ska sammanfatta året genom att visa bilder jag tagit med mobilen under det, från början till slut. Vi börjar nu.

20111206-233503.jpg

Det här är, som ni ser en bild på några omatchande strumpor. Som man lätt får ibland… Men i min mobil har jag den absolut sjukaste filmen på mig själv och Michaela garvandes i bakgrunden. När jag blir bakfull kan jag nämligen få väldigt mycket energi. De flesta blir väl sega och trött och det kan jag också bli ibland. Men andra gånger kan man tro att jag tagit världens alla droger samt förvandlats till ett barn. Jag står nämligen och hoppar och dansar och sjunger ''HA! HA! HA! HA! ha ha ha HAAAA HA! HA HA HA!!!!'' Så snurrar jag även runt runt runt nere i tvättstugan och Michaela skrattar så mycket att man kan tro att hon ska dö.

Fula strumpor men fint minne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson