Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en bild om dagen

Jag gör som Forni och kör en copy på Pascals idé här och tänker att jag varje dag i december ska sammanfatta året genom att visa bilder jag tagit med mobilen under det, från början till slut. Vi börjar nu.

20111206-233503.jpg

Det här är, som ni ser en bild på några omatchande strumpor. Som man lätt får ibland… Men i min mobil har jag den absolut sjukaste filmen på mig själv och Michaela garvandes i bakgrunden. När jag blir bakfull kan jag nämligen få väldigt mycket energi. De flesta blir väl sega och trött och det kan jag också bli ibland. Men andra gånger kan man tro att jag tagit världens alla droger samt förvandlats till ett barn. Jag står nämligen och hoppar och dansar och sjunger ''HA! HA! HA! HA! ha ha ha HAAAA HA! HA HA HA!!!!'' Så snurrar jag även runt runt runt nere i tvättstugan och Michaela skrattar så mycket att man kan tro att hon ska dö.

Fula strumpor men fint minne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind