en bild om dagen

Jag gör som Forni och kör en copy på Pascals idé här och tänker att jag varje dag i december ska sammanfatta året genom att visa bilder jag tagit med mobilen under det, från början till slut. Vi börjar nu.

20111206-233503.jpg

Det här är, som ni ser en bild på några omatchande strumpor. Som man lätt får ibland… Men i min mobil har jag den absolut sjukaste filmen på mig själv och Michaela garvandes i bakgrunden. När jag blir bakfull kan jag nämligen få väldigt mycket energi. De flesta blir väl sega och trött och det kan jag också bli ibland. Men andra gånger kan man tro att jag tagit världens alla droger samt förvandlats till ett barn. Jag står nämligen och hoppar och dansar och sjunger ''HA! HA! HA! HA! ha ha ha HAAAA HA! HA HA HA!!!!'' Så snurrar jag även runt runt runt nere i tvättstugan och Michaela skrattar så mycket att man kan tro att hon ska dö.

Fula strumpor men fint minne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!