Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lucka #4

Den här bilden togs 18e april. På min födelsedag. Det var en söndag.

Eftersom att jag skulle ha en fest senare den månaden tänkte jag inte fira min födelsedag mer än att ta några glas rose i vårsolen (som värmde något oerhört för att vara den tiden på året) på Strandbryggan. Men fem kompisar vart tio och tio vart femton som sen vart något mer än tjugo. Vi satt i våra solglasögon, lapade sol och jag hade förmodligen en av årets mest perfekta dagar. Alla var där. Alla blev fulla mitt på dagen och sen körde vi efterfest hos Boudal. Vid tolvslaget stod jag och hoppade i hans soffa medans de sjöng för mig. Sen gick vi till Soapbar och dansade tills jag inte orkade mer.

20111209-225451.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand