Lucka #4

Den här bilden togs 18e april. På min födelsedag. Det var en söndag.

Eftersom att jag skulle ha en fest senare den månaden tänkte jag inte fira min födelsedag mer än att ta några glas rose i vårsolen (som värmde något oerhört för att vara den tiden på året) på Strandbryggan. Men fem kompisar vart tio och tio vart femton som sen vart något mer än tjugo. Vi satt i våra solglasögon, lapade sol och jag hade förmodligen en av årets mest perfekta dagar. Alla var där. Alla blev fulla mitt på dagen och sen körde vi efterfest hos Boudal. Vid tolvslaget stod jag och hoppade i hans soffa medans de sjöng för mig. Sen gick vi till Soapbar och dansade tills jag inte orkade mer.

20111209-225451.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!