Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lucka #4

Den här bilden togs 18e april. På min födelsedag. Det var en söndag.

Eftersom att jag skulle ha en fest senare den månaden tänkte jag inte fira min födelsedag mer än att ta några glas rose i vårsolen (som värmde något oerhört för att vara den tiden på året) på Strandbryggan. Men fem kompisar vart tio och tio vart femton som sen vart något mer än tjugo. Vi satt i våra solglasögon, lapade sol och jag hade förmodligen en av årets mest perfekta dagar. Alla var där. Alla blev fulla mitt på dagen och sen körde vi efterfest hos Boudal. Vid tolvslaget stod jag och hoppade i hans soffa medans de sjöng för mig. Sen gick vi till Soapbar och dansade tills jag inte orkade mer.

20111209-225451.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind