Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glad Lucia

MEN HALLÃ?. Såg nu att inget har uppdaterats här på forever? Jag har mobilbloggat och tydligen har det inte kommit fram? Det är ju inte alls nice.

Jahapp Lucia imorrn alltså. Tycker inte alls det känns som lucia. Känns faktiskt inte som att det är jul. Jag har ju massa jul-krimskrams framme men det är ju bara för att jag är en sån som gillar glittrande skit och sånt. Men det är mitt skit.

Vet ni att idag köpte jag min nyårsoutfit. Jag är väldigt nöjd. Sjukaste är att kjolen köpte jag i en renodlad punkaffär. Det är en tyllkjol. Den är svart och jättefin. Ni kommer få se bild sen.

Vad har mer hänt i mitt liv… Hade en sjuk lördag. Absolut helt fantastisk. Jag vet att jag säger detta ofta, men jag gör det bara för att jag verkligen tänker det ofta och det är att jag har så mycket fantastiska människor i mitt liv. Det är helt otroligt. I lördags vid halv fyra stod jag på Amba och tittade ut mot några vänner och tänkte att jag vet inte riktigt hur mycket bättre livet kan bli än detta. Vi hade så himla roligt. Skrattade så vi nästan kiknade, dansade så vi blev glansiga i ansiktet och skrek med till musiken. Vi svepte champagne också.

Hoppas ni får en nice lucia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • du förtjänar goda vänner!

  2011-12-13 00:26:26
  Svara
 • du förtjänar goda vänner!

  2011-12-13 00:26:26
  Svara
 • Nice! Nice! Nice! Nice! Nice!

  2011-12-12 23:38:30
  Svara
 • Nice! Nice! Nice! Nice! Nice!

  2011-12-12 23:38:30
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson