Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Traditioner och sånt

20111223-214621.jpg

20111223-214714.jpg

Nu är det så att jag inte är julens största fan pga väldigt olika anledningar som jag kanske tar en annan dag men när det handlar om traditioner så är jag etta på bollen.

Varje år brukar jag tex gå över till familjen Gustafsson kvällen innan julafton och äta nygräddad julskinka med senap på knäckebröd. I mjukiskläder. Jag är en riktig mjukiskläder-tjej. Det första jag gör när jag kommer hem är att sparka av mig skorna och dra av mig resten av kläderna. Och sen åker mjukiskläderna på. Ju större de är ju bättre. Pojkvännens är alltid favoriter. Men nu när jag är singel så snor jag mina killkompisars. Min favorit just nu är en XL grå Frank Dandy hoodie som jag ”lånat” av Boudal.

Just det. Ska poängtera, Ã?N EN GÃ?NG för ni tjatar ju jämt:
NEJ jag och Boudal är inget par. Vi är bara jättebra kompisar. Inte så bara. Han är en fantastisk människa. Han är som en jobbig storebror jag älskar att hata.

20111223-215907.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • God Jul Vackra Dasha!! <3 <3 <3

  Vill också att skriva till dig och be om ursäkt att förut blev jag lite tjatig att jag blir lite/mycket tjatig när du tipsade om krämer och produkter i en inlägg att då kommer jag att förläser hur jag tycker att något annat är bättre produkt. Vill inte verka tjatig eller jobbig och hemsk…och om jag fått dig må dåligt när jag skrivit o tjatat lite så ber jag om ursäkt och nu ska jag bli bättre att inte tjata och allt. Kände att vill förklara och be om ursäkt även ifall du inte kännt av det. Förlåt Dasha!Vill att du ska må bra och jag vill bli en bra människa mer och mer.

  Kramar från mig till dig!

  2011-12-24 14:23:10
  Svara
 • God Jul Vackra Dasha!! <3 <3 <3

  Vill också att skriva till dig och be om ursäkt att förut blev jag lite tjatig att jag blir lite/mycket tjatig när du tipsade om krämer och produkter i en inlägg att då kommer jag att förläser hur jag tycker att något annat är bättre produkt. Vill inte verka tjatig eller jobbig och hemsk…och om jag fått dig må dåligt när jag skrivit o tjatat lite så ber jag om ursäkt och nu ska jag bli bättre att inte tjata och allt. Kände att vill förklara och be om ursäkt även ifall du inte kännt av det. Förlåt Dasha!Vill att du ska må bra och jag vill bli en bra människa mer och mer.

  Kramar från mig till dig!

  2011-12-24 14:23:10
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand