Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Traditioner och sånt

20111223-214621.jpg

20111223-214714.jpg

Nu är det så att jag inte är julens största fan pga väldigt olika anledningar som jag kanske tar en annan dag men när det handlar om traditioner så är jag etta på bollen.

Varje år brukar jag tex gå över till familjen Gustafsson kvällen innan julafton och äta nygräddad julskinka med senap på knäckebröd. I mjukiskläder. Jag är en riktig mjukiskläder-tjej. Det första jag gör när jag kommer hem är att sparka av mig skorna och dra av mig resten av kläderna. Och sen åker mjukiskläderna på. Ju större de är ju bättre. Pojkvännens är alltid favoriter. Men nu när jag är singel så snor jag mina killkompisars. Min favorit just nu är en XL grå Frank Dandy hoodie som jag ”lånat” av Boudal.

Just det. Ska poängtera, Ã?N EN GÃ?NG för ni tjatar ju jämt:
NEJ jag och Boudal är inget par. Vi är bara jättebra kompisar. Inte så bara. Han är en fantastisk människa. Han är som en jobbig storebror jag älskar att hata.

20111223-215907.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • God Jul Vackra Dasha!! <3 <3 <3

  Vill också att skriva till dig och be om ursäkt att förut blev jag lite tjatig att jag blir lite/mycket tjatig när du tipsade om krämer och produkter i en inlägg att då kommer jag att förläser hur jag tycker att något annat är bättre produkt. Vill inte verka tjatig eller jobbig och hemsk…och om jag fått dig må dåligt när jag skrivit o tjatat lite så ber jag om ursäkt och nu ska jag bli bättre att inte tjata och allt. Kände att vill förklara och be om ursäkt även ifall du inte kännt av det. Förlåt Dasha!Vill att du ska må bra och jag vill bli en bra människa mer och mer.

  Kramar från mig till dig!

  2011-12-24 14:23:10
  Svara
 • God Jul Vackra Dasha!! <3 <3 <3

  Vill också att skriva till dig och be om ursäkt att förut blev jag lite tjatig att jag blir lite/mycket tjatig när du tipsade om krämer och produkter i en inlägg att då kommer jag att förläser hur jag tycker att något annat är bättre produkt. Vill inte verka tjatig eller jobbig och hemsk…och om jag fått dig må dåligt när jag skrivit o tjatat lite så ber jag om ursäkt och nu ska jag bli bättre att inte tjata och allt. Kände att vill förklara och be om ursäkt även ifall du inte kännt av det. Förlåt Dasha!Vill att du ska må bra och jag vill bli en bra människa mer och mer.

  Kramar från mig till dig!

  2011-12-24 14:23:10
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind