Dasha goes ringaren i notre dame

Jobbig grej… Ni minns när jag stukade foten? Ungefär två månader sen nu. Den gör sig fortfarande påmind. Jag kan inte sitta i skräddare eller ha klackar.. Men jag kan ju motionera och det är nice.

Men igår efter min powernap så vaknade jag med en otrolig smärta i axeln. Det var som om någon körde ner en nål på ca 40cm rakt ner i axeln på mig så fort jag lyfte armen. Men jag tänkte att de inte skulle hålla i, så snörade på mig gympaskorna och promenerade till PT-Martin. Där vi konstaterade ganska snabbt att jag inte kunde träna så han behandlade mig istället. Martin är nämligen även legitimerad naprapat!

Idag känns det bättre men det var ganska jobbigt att sova inatt. Hoppas verkligen det släpper snart. Känner mig som ringaren i notre dame med en hängandes arm och lite haltnde.

Nu ska jag ut på en powerwalk. puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!