Watch The throne / KANYE WEST OCH JAY-Z TILL SVERIGE, GLOBEN


Youâ??d be in Stockholm getting fucked up too! Ja det vore något va? I min värld vore det här så fett att jag skrek rakt ut när jag läste det på twitter för någon timme sen.

MEN

Ã?n så länge är det inte bekräftat än. Bekräftat är att de spelar i Oslo på lördagen och nu florerar det vilda rykten på nätet att de är tilltänkta till Globen fredagen den 29/5. Jag hoppas att det blir så.

Kom igen karma jag har fan varit en bra människa hur länge som helst. Jag gör allt för att göra livet nice för människor runt omkring mig. Gör detta för mig. Jag gör vad som helst för att få höra Kanye och Jay z live.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!