Konsten att unna sig

Så här är det. Jag håller min kost ganska bra, om ni frågar mig. Men sen är det vissa saker jag är svag för. Jag tar tex alltid för mycket sås. Jag har alltid för mycket mozzarella i salladen men det där är detaljer. Något jag tyvärr inte kan hantera, alls…

Det är godis under ”lingonveckan”. Tyvärr är det helt omöjligt. Jag är som galen i smågodis under den tiden. Jag vet tex när den är på ingång för mina cravings blir ohanterbara.

Ã?ven där har jag några tips.

1) Köp inte för mycket. Ta bara lite. Tänk att detta är bara för att dämpa suget – just nu. Du ska inte hamstra hemma ”bara för att jag har ju mens i xxx-antal dagar”. Jag brukar köpa lösvikt för ca 10-20kr. Idag vart det 14.90kr.

2) Om du stillat begäret men inte ätit upp allt, släng det. Gå hellre och köp nytt när du är sugen igen. För om man spar eller ännu värre har det framme så kommer du små-äta och det är inte bar dåligt för figuren utan även dina tänder tar väldigt mycket stryk av sånt.

3) Mot kvällskvisten brukar jag alltid bli sugen på ”något gott” (även om det inte har den tiden på månaden) då är det bra att ha någon frukt hemma eller nötter.

Jag tycker det är kul att ni verkar så intresserade av träning, kost osv. Passa på att fråga era frågor några inlägg ner!

20120125-012335.jpg

20120125-012750.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!