Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

''chill-pill''

Länge har mina vänner tjatat på mig att jag ska ta ett ''chill-pill'' när det gäller vissa saker/händelser/män, ja listan kan göras lång. Och jag har ju bara hysteriskt ryckt håret från huvudet och stirrat maniskt på dem med ögon så rödsprängda att de skulle ge vem som helst mardrömmar och skrikit ''MEN HUR GÃ?R MAN DÃ??!''

För jag har inte vetat hur man gör. Jag är en hetsig person i natur. Allt ska hända på en gång. Och händer det inte när jag vill att det ska hända så vänder jag på kappan och så går jag åt andra hållet.

Men för första gången i mitt liv så känner jag ''Tålamod Dasha'' utan att jag tvingar mig själv till det.

Det slog mig ikväll när jag började tänka på vissa saker i mitt liv. Jag känner en inre harmoni (vilket låter töntigare än vad det är). Men jag känner ett sorts lugn gentemot vissa saker som jag stressat och ättrat på om i vanliga fall.

Man får ta det för vad det är och låta ödet bestämma. Njuta är man kan och suga i sig varenda sekund av lycka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Man bara låter det vara. Låter livet ha sin gång. det kommer liksom att bli som det är menat förr eller senare. och när jag vill freak:a så lägger jag ner mobilen och tar ett djupt andetag och funderar i ca 5 min om jag verklifen ska skicka det är smset eller inte. 🙂

    2012-01-30 18:14:46 http://dashagirine.se
    Svara
  • HUR GÃ?R MAN????????

    2012-01-26 06:13:43
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand